В связи с ремонтными работами на гидроэлектростанции, шоу порогов Имат...

Rapids Shows 2017-2018

В связи с ремонтными работами на гидроэлектростанции, шоу порогов Иматранкоски не будет в приод 2017-2018В связи с ремонтными работами на гидроэлектростанции, шоу порогов Иматранкоски не будет в приод 2017-2018


Река Вуокса в самом центре г. Иматра впечатляет даже когда в пороге Иматранкоски нет воды. Около 100 раз в году воду спускают в порог и тогда он превращается в бурный водопад – зрелище, на которое приезжают полюбоваться тысячи людей.

Иматранкоски вызывал интерес уже в XVIII веке. Следом за императрицей Екатериной II Иматру стали посещать российская знать и финская аристократия. Писатели, художники и композиторы из разных стран Европы приезжали сюда на поиски вдохновения. В начале XX века г. Иматра был таким популярным, что из Петербурга в Иматру прибывали 14 поездов ежедневно.

В 1920-х годах была построены дамба и ГЭС. После этого воду спускают только во время представлений, которые пользуются огромной популярностью среди жителей и гостей города.

Mikä on Imatra Base Camp?

JUURET MATKAILUSSA
Imatran juuret ovat vahvasti suomalaisen matkailun vanhimmassa peruskalliossa. Imatralle on matkustettu pitkiäkin matkoja virkistäytymään ja hakemaan inspiraatiota jo kauan - yli 200 vuotta ennen kuin muut suomalaiset urheilumatkailun tarjoajat olivat saaneet nimensä karttaan.

IDÄN JA LÄNNEN VÄLISSÄ
Imatra on ollut ja on tulevaisuudessakin idän ja lännen välissä oleva tärkeä logistinen, geologinen ja geopoliittinen tienristeys. Paikka, jossa erilaiset rajat kohtaavat ja jossa monimuotoiset luonnon elementit ja ihmiset kohtaavat.

KEHITYS KEHITTYY
Nykyinen Imatra on silti maineikasta menneisyyttään vahvempi, sillä alueen kehittyminen ei ole koskaan pysähtynyt. Nykyinen tarjonta on millä tahansa mittapuulla mitattuna vakuuttava ja vaikuttava.

PERUSLEIRI
Imatra on perusleiri, josta käsin tarkasteltuna kaikki on lähellä. Jokainen suunta on mahdollisuus - perusleiriin on aina turvallista palata. Perusleirissä kaikki toimii ja ihmisistä pidetään huolta niin, että heille jää aikaa itsensä kehittämiseen, nauttimiseen elämästä, lomasta ja matkailusta. Imatrasta.

METROPOLIMAINEN TARJONTA, KYLÄMÄINEN KOKEMUS
Imatran seutu on suuri kokonaisuus, joka toimii kuin pieni kylä. Imatralla ei ole umpikujia, vaan matkailijaa autetaan eteenpäin. Matkailijasta pidetään huolta. Imatra Base Camp tarkoittaa palvelua ja välittämistä. Matkailija kohtaa palvelun ja välittämisen koko asiakaspolun pituudella - aina hakukoneen verkkomainoksesta suksihuoltoon ja julisteesta juoksuradalle. Imatra Base Campin kohtaaminen johdattaa perille - se on matkailijaa palveleva opaste, portti ja linkki.

Imatra Base Camp - Matkusta järkisyistä, palaa tunnesyistä.

Ota yhteyttä

Imatra Base Camp Ltd
Virastokatu 2, 55100 Imatra

Jukka Aallikko
CEO
+358 20 617 7007, jukka.aallikko (at) imatrabasecamp.fi

Katri Storhammar
Marketing
+358 20 617 6677, katri.storhammar (at) imatrabasecamp.fi

Jaakko Jäppinen
Superhero - Sports, Wellness and Events
+358 20 617 7008, jaakko.jappinen (at) imatrabasecamp.fi

Panu Kärri
Wizard - Culture and Events
+358 20 617 7009, panu.karri (at) imatrabasecamp.fi

Pentti Miikki
Tourism
+358 20 617 7011, pentti.miikki (at) imatrabasecamp.fi

Name cannot be blank.
Message cannot be blank.
Your message was submitted successfully!

Imatranajo 2017 –palautekyselyn arvontasäännöt

1. Järjestäjät
Arvonnan järjestää Imatra Base Camp Oy (Y-tunniste 2619848-1, jäljempänä ”IBC”) yhteistyössä Imatran kaupunki (Y-tunnus: 0159216-7, jäljempänä ”Imatra”), Octo3 Oy (Y-tunniste 2431884-9, jäljempänä Octo3) sekä Imatran Moottorikerho r.y. (Y-tunniste 0399136-4, jäljempänä IMK ry.) Edellä mainituista käytetään jäljempänä nimitystä ”arvonnan järjestäjät”. Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä ja ehtoja.


2. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä IBC:n, Imatra:n, Octo3:n ja IMK:n, palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Kilpailuun voi osallistua Imatranajo-sovelluksessa. Kilpailuun voi osallistua vain yhden kerran.


3. Osallistumisaika
Osallistumisaika alkaa su 9.7.2017 ja päättyy su 16.7.2017 24.00. Päättymisajan jälkeen vastaanotetut osallistumiset eivät osallistu palkinnon arvontaan.


4. Palkinto
Kaikkien osallistujien ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan (1 kpl) illallislahjakortti kahdelle hengelle, Imatran Valtionhotellissa. Palkinnon arvo on noin 100 €.


5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen.
Palkintojen voittaja arvotaan maanantaina 17.7.2017 kaikkien yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken. Palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi virheellisten yhteystietojen vuoksi seitsemän (7) päivän kuluessa, palkinnon voittaja arvotaan uudelleen muiden osallistujien joukosta. Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai arvonnan muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä poissulkemiseen palkinnon arvonnasta.


6. Vastuut
Imatran kaupunki vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnanjärjestäjät kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään tai aiheutuneen tähän arvonnan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnanjärjestäjien vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.


7. Oikeudet arvontaan liittyvään materiaaliin
Kaikki oikeudet kilpailun materiaaliin kuuluvat arvonnanjärjestäjille.


8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen
Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman eri suostumusta. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla Imatra Base Campin rekisteriselosteesta. Osallistuja myöntää arvonnanjärjestäjille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä, kuvaa tai lausumaa arvontaan liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta.


9. Lisätiedot
Imatra Base Camp Oy
Virastokatu 2
55100 Imatra
info@imatrabasecamp.fi

Размещение

Спорт

Оздоровление