Due to renovation of the dam, there will be no Imatrankoski rapids shows in 2017-2018 Imatrankoski rapids were formed 5000 year a...

Rapids Shows 2017-2018

Due to renovation of the dam, there will be no Imatrankoski rapids shows in 2017-2018

Imatrankoski rapids were formed 5000 year ago, when land rose after the Ice Age and Lake Saimaa waters tore the Salpauselkä ridge apart. Imatrankoski was a famous tourist attraction already 300 hundred years ago, and in the end of 1800 century it was considered as a one of the Europe’s most know attractions. Many famous people visited Imatrankoski that time and the tourism in Imatra is considered to have begun in 1772, when Empress Catherine II of Russia and her retinue came to admire this magnificent play of the water in the narrow waterway.

Kruununpuisto Park, the oldest nature park in Finland, occupying the area around the Imatrankoski Rapids, was founded in 1842 by Tsar Nicholas I. The Kruununpuisto Park features four different sections, the Koskipuisto Park, the Patopuisto Park, the Muinaisuoma Park and the Valtionhotelli Park, and numerous sights, ranging from monuments to the largest hydroelectric power plant in Finland and a summer theatre.

Mikä on Imatra Base Camp?

JUURET MATKAILUSSA
Imatran juuret ovat vahvasti suomalaisen matkailun vanhimmassa peruskalliossa. Imatralle on matkustettu pitkiäkin matkoja virkistäytymään ja hakemaan inspiraatiota jo kauan - yli 200 vuotta ennen kuin muut suomalaiset urheilumatkailun tarjoajat olivat saaneet nimensä karttaan.

IDÄN JA LÄNNEN VÄLISSÄ
Imatra on ollut ja on tulevaisuudessakin idän ja lännen välissä oleva tärkeä logistinen, geologinen ja geopoliittinen tienristeys. Paikka, jossa erilaiset rajat kohtaavat ja jossa monimuotoiset luonnon elementit ja ihmiset kohtaavat.

KEHITYS KEHITTYY
Nykyinen Imatra on silti maineikasta menneisyyttään vahvempi, sillä alueen kehittyminen ei ole koskaan pysähtynyt. Nykyinen tarjonta on millä tahansa mittapuulla mitattuna vakuuttava ja vaikuttava.

PERUSLEIRI
Imatra on perusleiri, josta käsin tarkasteltuna kaikki on lähellä. Jokainen suunta on mahdollisuus - perusleiriin on aina turvallista palata. Perusleirissä kaikki toimii ja ihmisistä pidetään huolta niin, että heille jää aikaa itsensä kehittämiseen, nauttimiseen elämästä, lomasta ja matkailusta. Imatrasta.

METROPOLIMAINEN TARJONTA, KYLÄMÄINEN KOKEMUS
Imatran seutu on suuri kokonaisuus, joka toimii kuin pieni kylä. Imatralla ei ole umpikujia, vaan matkailijaa autetaan eteenpäin. Matkailijasta pidetään huolta. Imatra Base Camp tarkoittaa palvelua ja välittämistä. Matkailija kohtaa palvelun ja välittämisen koko asiakaspolun pituudella - aina hakukoneen verkkomainoksesta suksihuoltoon ja julisteesta juoksuradalle. Imatra Base Campin kohtaaminen johdattaa perille - se on matkailijaa palveleva opaste, portti ja linkki.

Imatra Base Camp - Matkusta järkisyistä, palaa tunnesyistä.

Contact us!

Imatra Base Camp Ltd
Virastokatu 2, 55100 Imatra

Jukka Aallikko
CEO
+358 20 617 7007, jukka.aallikko (at) imatrabasecamp.fi

Katri Storhammar
Marketing
+358 20 617 6677, katri.storhammar (at) imatrabasecamp.fi

Jaakko Jäppinen
Superhero - Sports, Wellness and Events
+358 20 617 7008, jaakko.jappinen (at) imatrabasecamp.fi

Panu Kärri
Wizard - Culture and Events
+358 20 617 7009, panu.karri (at) imatrabasecamp.fi

Pentti Miikki
Tourism
+358 20 617 7011, pentti.miikki (at) imatrabasecamp.fi

Name cannot be blank.
Message cannot be blank.
Your message was submitted successfully!

Imatranajo 2017 –palautekyselyn arvontasäännöt

1. Järjestäjät
Arvonnan järjestää Imatra Base Camp Oy (Y-tunniste 2619848-1, jäljempänä ”IBC”) yhteistyössä Imatran kaupunki (Y-tunnus: 0159216-7, jäljempänä ”Imatra”), Octo3 Oy (Y-tunniste 2431884-9, jäljempänä Octo3) sekä Imatran Moottorikerho r.y. (Y-tunniste 0399136-4, jäljempänä IMK ry.) Edellä mainituista käytetään jäljempänä nimitystä ”arvonnan järjestäjät”. Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä ja ehtoja.


2. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä IBC:n, Imatra:n, Octo3:n ja IMK:n, palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Kilpailuun voi osallistua Imatranajo-sovelluksessa. Kilpailuun voi osallistua vain yhden kerran.


3. Osallistumisaika
Osallistumisaika alkaa su 9.7.2017 ja päättyy su 16.7.2017 24.00. Päättymisajan jälkeen vastaanotetut osallistumiset eivät osallistu palkinnon arvontaan.


4. Palkinto
Kaikkien osallistujien ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan (1 kpl) illallislahjakortti kahdelle hengelle, Imatran Valtionhotellissa. Palkinnon arvo on noin 100 €.


5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen.
Palkintojen voittaja arvotaan maanantaina 17.7.2017 kaikkien yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken. Palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi virheellisten yhteystietojen vuoksi seitsemän (7) päivän kuluessa, palkinnon voittaja arvotaan uudelleen muiden osallistujien joukosta. Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai arvonnan muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä poissulkemiseen palkinnon arvonnasta.


6. Vastuut
Imatran kaupunki vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnanjärjestäjät kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään tai aiheutuneen tähän arvonnan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnanjärjestäjien vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.


7. Oikeudet arvontaan liittyvään materiaaliin
Kaikki oikeudet kilpailun materiaaliin kuuluvat arvonnanjärjestäjille.


8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen
Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman eri suostumusta. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla Imatra Base Campin rekisteriselosteesta. Osallistuja myöntää arvonnanjärjestäjille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä, kuvaa tai lausumaa arvontaan liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta.


9. Lisätiedot
Imatra Base Camp Oy
Virastokatu 2
55100 Imatra
info@imatrabasecamp.fi

Sports